salam tahun baru 2015
Wednesday, 7 January 2015 • 05:40 • 0 comments
asalamualaikum haii semuaa.

dah lama tak update blog nih. maaf terlampau sibuk tahun 2014. macam benda jadi. busy dengan belajar. hahah. btw, dah masuk tahun baru nih. azam pun baru. tapi tak ada lah abru mana. cuma ubah sikit. hahhaha. azam kali nih still lagi nak capai dapat kan keputusan yang cemerlang dalam apa jua. tahun nih periksa besar so, kena get ready. exam kali nih sangat mencabar. ia akan menentukan masa depan aku. insha allah boleh. hee.

azam tahun baru nih banyak sikit. hahaha. first nak banggakan ibu ayah dengan keputusan cemerlang spm.second, nak ubah perangai ak jadi matang. third,  nak jadi kawan yang baik dan nak jadi kawan yang kuat tak selalu nangis.keempat nak jaga akhlak dan tak nak malukan family. dan yang terakhir. nak kekalkan hubungan dengan ehem ehem. heee. you alls i ada bf baru. heheh btw, dia muda dari i sikit. hhehe. dia form4 sekarang and i sekarng form5 hee. tak kesah lah dia muda. but its okay. dia chadsome sangat. dia kurus. tinggi sama degan i. so sweet kan. hahah. tetiba rindu dekat dia. sayanggggg hmm. letter, i tunjuk gambar okay. hehehe. yang paling penting dia pandai main bola sepak, sepak takraw. and the bonus is dia pandai main tinjuuu. awsomeeee. heee sayang biy sangat. hehehe. nama dia muhammad fakhrul izzat bin muhammad zain.
okay lah you alls mata i dah pun nagantuk. nanti i update lagi kay. babai you alls

asalamualaikum
old memory :(
Sunday, 23 March 2014 • 00:21 • 0 comments
asalamualaikum :D

hai semua. cuti sekolah dah menjelang. yeeeeee! seronok sangat. tapi kerja sekolah bertimbun. huh! ehhh tak elok merungut. terima jeh kerja sekolah tuh. nak pandai kan. act, cuti nih tak kemana so, bolrh lah siapkan kerja rumah semua. ececehhh nak jadi pelajar yang bertanggungjawab siapkan kerja sekolah. hehhe.

back to the topic. hmmm. ahmad aiman fazhlie. pernah ada dalam hati aku. hmm. dia tak lah kacak macam artis artis dekat malaysia nih sampai aku tergilaknan dia sangat sangat. dia biasa jeh. tapi nak buat macam mana dia dah tak nak aku ada dalam hidup dia. sedihhh :'(  its okay. harap harap dia tak lupa aku. btw, dia nih baik sangat. tapi nak buat macam mane dia dah pun pergi jauh dari hidup aku. kita still kawan kan :D





old memory in my heart. all the moment always in my mind :D

OLD
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: SyuhaibaHamizi

Remember!!dont remove this section!!