salam tahun baru 2015
Wednesday, 7 January 2015 • 05:40 • 0 comments
asalamualaikum haii semuaa.

dah lama tak update blog nih. maaf terlampau sibuk tahun 2014. macam benda jadi. busy dengan belajar. hahah. btw, dah masuk tahun baru nih. azam pun baru. tapi tak ada lah abru mana. cuma ubah sikit. hahhaha. azam kali nih still lagi nak capai dapat kan keputusan yang cemerlang dalam apa jua. tahun nih periksa besar so, kena get ready. exam kali nih sangat mencabar. ia akan menentukan masa depan aku. insha allah boleh. hee.

azam tahun baru nih banyak sikit. hahaha. first nak banggakan ibu ayah dengan keputusan cemerlang spm.second, nak ubah perangai ak jadi matang. third,  nak jadi kawan yang baik dan nak jadi kawan yang kuat tak selalu nangis.keempat nak jaga akhlak dan tak nak malukan family. dan yang terakhir. nak kekalkan hubungan dengan ehem ehem. heee. you alls i ada bf baru. heheh btw, dia muda dari i sikit. hhehe. dia form4 sekarang and i sekarng form5 hee. tak kesah lah dia muda. but its okay. dia chadsome sangat. dia kurus. tinggi sama degan i. so sweet kan. hahah. tetiba rindu dekat dia. sayanggggg hmm. letter, i tunjuk gambar okay. hehehe. yang paling penting dia pandai main bola sepak, sepak takraw. and the bonus is dia pandai main tinjuuu. awsomeeee. heee sayang biy sangat. hehehe. nama dia muhammad fakhrul izzat bin muhammad zain.
okay lah you alls mata i dah pun nagantuk. nanti i update lagi kay. babai you alls

asalamualaikum

OLD
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here


Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: SyuhaibaHamizi

Remember!!dont remove this section!!